Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

STUDIO FLEXXUP

 BARBER & BEAUTY SHOP

Bruids make-up, Denekamp

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Trouwen is een bijzondere gelegenheid, en hiervoor ben je bij Studio Flexxup, Barber & Beauty Shop aan het juiste adres. Het is namelijk van groot belang dat je bruidsstyliste aanvoelt welk type bruid je wilt uitstralen. Op basis hiervan kan Mariijke datgene creëren wat jij voor ogen hebt. Bruidsstyling is een gevoel wat gecombineerd gaat met goed kunnen modelleren. Marijke is een beeld-proever en als bruidsspecialiste maakt ze we daar optimaal gebruik van door het gevoel er volledig in te leggen zodat ze visueel een compleet plaatje voor zich ziet van hetgeen wat jij wilt uitstralen.

Allereerst word van begin tot eind alles goed doorgesproken. Tijdens de proef word eerst bekeken welk type je bent, en van daaruit volgt er een gezichtsanalyse. Vervolgens zal er al gauw een beeld naar voren komen wat het beste bij je past qua bruidskapsel en bruidsmake-up. Na de proef worden er foto’s gemaakt en naar je opgestuurd zodat je deze nog even rustig kunt bekijken en word er een tijd en locatie afgesproken voor de trouwdag.

Op je trouwdag is het mogelijk dat ik bij je thuis komen. Het is tevens mogelijk familieleden te laten stylen en/of visagie dmv samenwerking met collega's in het vak.

Afspraak maken?

Bel Marijke op nummer 06 20051838 of stuur een mailtje naar [email protected]

BEKIJK HET ONLINE TROUWALBUM

0