Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


loreal, colorcrew, krulprodukten, styling, kapster

even voorstellen ...

Hi, mijn naam is Marijke Benneker!

Waar ik in 2005 begon als freelance stylist en modellen voorzag van hun look tijdens fotoshoots en evenementen, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een Barber & Beauty Shop in hartje Denekamp waarbij Barbieren en Bruidsstyling hoog bij mij in in het vaandel staan en dit mag uitoefenen tot op internationaal niveau als bruidsstyliste.


Samen met mijn dijk van een collega Britt Koehorst van Britt's Hair Chair  waar ik het pand mee deel, creëren we samen de mooiste dingen. Denk hierbij aan strakke old-school kapsels bij de mannen en  voorzien we de dames van nieuwe knip en kleurtechnieken. Daarnaast is Britt ook nog een meester in het  epileren van wenkbrauwen met draad en inkleuren met Henna. We hebben allebei onze eigen salon met diens specialismes en vullen elkaar op deze manier perfect aan!


Ga je trouwen? Dan moet je bij mij zijn.

 de bruidegom op de trouwdag gaan 'groomen' dmv. een Hot Towel Shave & Old School haircut in de Shop, en de bruid van complete Bruidsstyling & Visagie aan huis. We kunnen een compleet pakket aanbieden voor jullie trouwdag.


Naast mijn werk in de Shop ben ik tevens werkzaam als freelancer voor L'Oréal. Door salontrainingen te geven aan collega's in het vak kunnen we ze de tools geven de beste resultaten te boeken met L'Oréal producten.


online afspraak maken? klik hier

voor meer info graag even bellen