Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

STUDIO FLEXXUP

 BARBER & BEAUTY SHOP

Gastenboek

Heb je kennis gemaakt met studio Flexxup, Barber & Beauty Shop en wil je graag je ervaring met ons delen? Wij zien je reactie graag tegemoet. Tevens kun je een reactie achterlaten op Facebook bij recensies. Jouw mening is belangrijk voor ons. bvd!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank voor uw recensie! Vriendelijke groet, studio Flexxup

Beste Marijke, dank je wel voor het prachtige bruidskapsel en -visagie die je bij mij hebt gedaan. Ook mijn moeder en de andere familieleden waren erg tevreden over het werk van jou en Bo! Bovendien was het heel gezellig bij jou in de stoel, je bent een bijzonder mens met passie voor wat je doet, en dat is te merken!

Channa Malkin, Amsterdam

Beste Marijke, Wat heb jij van Jolien een prachtige bruid gemaakt!! Jolien zelf zal vast nog een reactie geven als ze terug is van huwelijksreis, maar ik wil je heel hartelijk bedanken voor de leuke en vakkundige manier waarop jij het proefkapsel en proef makeup hebt gemaakt en op de trouwdag zelf jolien hebt omgetoverd, maar ook voor het doen van het haar van Francis en mij. Het heeft de hele dag prachtig gezeten! Je bent een super kapster! Dank je wel!

Lydia Makkinga

Zeer goede ervaring , Marijke is een zeer goede kapster en ook fantastisch met verven van mijn haar . Ze kent alle nieuwe technieken en is zeer goed op de hoogte van de laatste trends. Dit is voor mij het aller belangrijkste omdat ik graag wat nieuws probeer en dat alles ook nog eens voor hele schappelijke prijzen , ze doet zeker niet onder voor de duurste en zogenaamde top kappers die enorm veel geld kosten ! Want ook die heb ik geprobeerd ....en Marijke bevalt mij beter .

Lonneke de Winter

Marijke, met stipt de beste stylist uit de omgeving! Je bent een topper

Vera Hendriksen

Voor onze bruiloft was Marijke mijn bruidsstylist, en tijdens alle afspraken ervoor en op de dag zelf heb ik gezien wat een topvrouw het is en verstand heeft van het vak. Ze komt met goede adviezen en is heel open en eerlijk! Ook deed ze er alles aan zodat ik me totaal geen zorgen hoefde te maken over mijn haar en make-up, maar dat ik me die dag echt een prinses voelde! Super bedankt!

Ivancke Aarninkhof

Marijke geeft niet iets maar alles! Vol passie en gedrevenheid voert ze haar bedrijf.. Haar hart is de zaak en in haar creaties legt ze haar gevoel..

anoniem

Top top top! Super blij met m'n nieuwe look!!

Imke Morsink

Helemaal tevreden!

Swannet Eulderink

Geweldige middag met super advies en hele fijne persoonlijke service kan me niet meer wensen . Ben voor het eerst bij Marijke en zeker niet voor het laatst echt een feestje

mevr, de Winter

Op en top metamorfose!

Marijke regelt alles rondom de haardonatie

#stichtinghaarwensen

Miranda Kamphuis

Thanks Marijke! Superblij met m'n nieuwe look!

Anke Wassens

Gewoon altijd goed en gezellig voor het hele gezin

Sabine Leusman

Maron is superblij met haar nieuwe look na haar haardonatie aan stichting haarwensen!!!! Marijke top!!

Monique Veldscholten

0