Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

STUDIO FLEXXUP

 BARBER & BEAUTY SHOP

Trouwen In het buitenland

Willen jullie graag trouwen in het buitenland? Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en hoe bijzonder!

Naast het feit dat een goede fotograaf alsmede catering, muziek en entourage van belang zijn, is het tevens belangrijk dat iemand je stijl begrijpt en aanvoelt wat jij als bruid wilt uitstralen.Wie gaat bijvoorbeeld je bruidskapsel en bruidsmake-up verzorgen alsmede die van je gasten? Hoe maak je je wensen duidelijk in een andere taal en uiteraard wil je graag dat alles perfect verloopt en afspraken worden nagekomen.

Hierbij is het mogelijk een beroep te doen op ons. Als bruidsspecialiste met ruim 15 jaar ervaring weet Marijke jou om te toveren tot de bruid welke jij voor ogen hebt. studio Flexxup heeft namelijk van diverse bruiden de styling alsmede de visagie mogen verzorgen van diverse bruiden, waaronder in Lucca-Toscane, Lago di Orta en San Gimignano - Italië. Wij kunnen dit voor een interessante prijs voor je realiseren. Daarnaast hebben we diverse aanbevelingen als het gaat om Nederlandse partners welke net als ons diensten verlenen in het buitenland. Denk hierbij aan weddingplanners, fotograven, muziek en catering.

Foto impressie van bruiloften in Italië

bruidsstyling: Marijke Benneker | studio Flexxup, Barber & Beauty Shop

locaties: Lago di Orta, Lucca Toscane en San Gimignano 

0